• Gönc város honlapja
  • Gönc város honlapja
  • Gönc város honlapja
Telep-program


Uniós pályázatokEseménynaptár
Március 2017
H K Sz Cs P Szo V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Névnap
Ma 2017. március 24., péntek,, Gábor és Karina napja van.
Holnap Irén és Írisz napja lesz.


Gönci Barackvirág Napköziotthonos Óvoda esemény naptára

Az alábbi linken megtekinthetik az óvoda éves beszámolóját:


Esemény naptár megtekintése 

Hirdetmény 

Közlemény

TÁJÉKOZTATJUK AZ INTÉZMÉNYÜNK SZOLGÁLTATÁSAIT IGÉNYBE VEVŐKET, HOGY A THERMÁRIUM VÁROSI USZODA GÖNC

 2014.06.11-TŐL  ÁTADÁS-ÁTVÉTEL TECHNIKAI LEBONYOLÍTÁSA MIATT ÁTMENETILEG ZÁRVA TART.


A MEGVÁLTOTT BÉRLETEK NYITÁS UTÁN FELHASZNÁLHATÓK.

AMINT A NYITÁS NAPJÁRÓL INFORMÁCIÓVAL RENDELKEZÜNK, AZONNAL NYILVÁNOSSÁGRA HOZZUK.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

  

GÖNC VÁROS ÖNKORMÁNYZATA


 

Borsodvíz tájékoztató

Az elmúlt években a lakossági vízbekötések ösztönzésére biztosított kedvezmények tapasztalatai alapján Társaságunk arra az elhatározásra jutott, hogy 2014.évben is lehetőséget ad kedvezmények igénybevételére, melynek nagyságrendje:

                                                           21.400,-Ft/db+ÁFA

A kedvezményen belül a vízórát térítésmentesen biztosítjuk, a szerelési díjból 50% engedményt adunk és nem számolunk fel helyszíni felmérési és munkaterület átvételi díjat.

A kedvezmény mértéke minden bekötésnél állandó, de a tényleges költség függ a bekötő vezeték hosszától,a gerincvezeték minőségétől és átmérőjétől. A bekötések felmérésénél erről szakembereink tájékoztatni fogják a megrendelőt, a számlát pedig a kedvezmények figyelembe vételével állítjuk ki

Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a tényleges költség az alábbi tételeket nem tartalmazza:

·      a földmunka és az út helyreállítási költségét, a vízóraakna költségét, a tervezési, szakfelügyeletek és geodéziai bemérések díjait,a közútkezelői  hozzájárulás költségét, az esetleges útfúrások, valamint a védőcsövek költségét.

 

Ezek a költségek, ahogyan eddig is szintén a vízbekötést megrendelő lakost terhelik.

A felajánlott kedvezmények >>2014.május 15.-tő - 2014. október 3.-ig << Társaságunk beérkezett  lakossági víz bekötővezeték megrendelésekre  érvényesek.

Kérjük, szíveskedjenek a lakosságot a fentiekről tájékoztatni, és a lehetőségek figyelembe vételével ösztönözni a vízbekötések minél nagyobb számba történő megrendelését.


Az igények felmérése során szíveskedjenek a kapcsolatot üzemigazgatóságunkkal felvenni a munkák egyeztetése, szervezése,a mérőaknák műszaki megoldásának meghatározása-műanyag aknák esetleges  használata-tekintetében annak érdekében,hogy a vízbekötéseket lehetőség szerint csoportos megrendelések alapján végezhessük el. 


 

Majális 2014 

Húsvéti köszöntő

 

Meghívó 

A gönci önkormányzaté lett a városi uszoda

Gönc, 2014. március 20., csütörtök (MTI) – A gönci önkormányzat tulajdonába került a város uszodája, amely 2004-ben az akkori kormány “tanuszodát minden kistérségbe” programja keretében, PPP-modellben épült meg. Hörcsik Richárd (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő, a térség képviselőjelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a település a mostani kormány döntésének köszönhetően mintegy 300 millió forint tartozástól szabadult meg.

A politikus szólt arról, hogy az Orbán-kormány hozzákezdett az önkormányzatok adósságkonszolidációjához, azonban a PPP-ben (a köz- és a magánszféra együttműködésével) épült létesítmények nem tartoztak bele az önkormányzatok adósságállományába, mivel a PPP egy speciális pénzügyi lízing.

Mint mondta: a részletek fizetésével ez a konstrukció egyre-másra lehetetlenítette el az önkormányzatok mindennapi működését.


Gönc önkormányzata esetében ez azt eredményezte, hogy az uszoda megnyitásától kezdve az önkormányzat nem tudta fizetni a PPP-s program saját részét, így a mai napig csaknem 300 millió forintos tartozást halmozott fel, ezért volt sürgős a végleges rendezés – tette hozzá Hörcsik Richárd.

Fényképek megtekintése 


Köszöntő

Szívélyes tisztelettel köszöntöm Önt a "magyar nyelv bölcsőjénél" e kicsi, de annál kedvesebb kis abaúji város honlapján Göncön.

Felhívás

Egy közös rendezvény megszervezése érdekében várjuk a Göncről elszármazottak jelentkezését az alábbi e-mail címen: kulturalisbizottsag@gonc.hu, vagy a 06-30-552-11-21-es telefonszámon.

Elérhetőségek

Gönc Város Önkormányzata
3895 Gönc, Kossuth u.71.


Tel: 06-46-588-355
Fax: 06-46-588-355
E-mail: polgarmester@gonc.hu